A SZOFTVERFEJLESZTÉS EGYBEN A SZENVEDÉLYÜNK IS – SZERETNÉL EGY ILYEN MUNKAHELYET?

Hiszünk abban, amit csinálunk, és hogy ezzel értéket teremtünk ügyfeleink számára. Folyton a legjobb megoldásokat keressük, valljuk, hogy egy lépéssel mindig mások előtt kell járnunk. Az innováció és a magas minőség iránti elhivatottságunk nem csak a termékeink, de munkatársaink szakmai fejlődésének motorja is. Ezért szeretnénk inspiratív környezetet teremteni számukra, ahol egyszerre élvezhetik munkájukat és fejlődhetnek karrierjükben.

Jó hely, jó embereknek

Azoknak ajánlom, akiknek már van néhány éves tapasztalatuk, és szeretnének egy sallangmentes működésű, jó fejlődési potenciállal rendelkező cégnél dolgozni.Az egyik legjobb nyugati színvonalú munkahely a szakmában.

— Anonym munkavállalói kutatás 2020. november

SIKERÜNK TITKA A JÓ CSAPAT

Tudjuk, hogy csak együtt lehetünk sikeresek, ezért egy csapatként vállaljuk a kihívásokat.

Hogy mi köt össze bennünket? A közvetlen és őszinte kommunikáció, a problémákat kihívásként kezeljük, a legmerészebb ötleteket is komolyan vesszük és támogatjuk egymást a legjobb megoldás megtalálásában. Szeretünk együtt lazulni, ping-pongozni, mozizni, jótékonykodni és finomakat enni. És ami a legfontosabb kapocs közöttünk: szenvedélyünk a szoftverfejlesztés!

A kreatív ötletek szárnyalásához és a professzionális megvalósításához szükséges ideális munkakörülmények és jó hangulat felelősét nálunk Happiness csapatnak hívják.

Ez hiányozna, ha elmennék a cégtől

Nekem a közösség a legkedvesebb aspektusa az itteni munkának: nem találkoztam még olyan kollégával, aki ne lelkesen és 100%-ot nyújtva végezné a munkáját vagy akivel ne találtuk volna meg a közös hangot. A menedzsereim is szuperek, szerintem ez is egy fontos szempont.

— Anonym munkavállalói kutatás 2020. november

ÍGY LEHETSZ A CSAPATUNK TAGJA

Küldd el az önéletrajzod a meghirdetett pozícióra: https://jobs.emarsys.com/! Ha úgy látjuk, hogy ideális jelölt vagy, felhívunk és elbeszélgetünk veled a felvételi folyamatról. Ezután a szakmai tudásod felmérésére egy feladatot kell megoldanod, amit a leendő munkatársaid értékelnek ki. A következő lépés a találkozás, hogy jobban megismerjük egymást. A kb. 1 órás interjúk a személyes benyomás kialakítására alkalmasak, azonban mi ennél többet szeretnénk látni belőled és láttatni magunkból – erre találtuk ki a próbanapokat.

Ezt kaptam a próbanapoktól

Bár nem volt szakmai tapasztalatom, a jelentkezés során lehetőségem volt bizonyítani. A csapat elképesztő, bízunk egymásban, a munka pedig sokrétű.

— Viktoria Geller, Bécs

PRÓBÁLD KI MAGAD!

Ha a személyes interjú tovább fokozta a kíváncsiságodat, hogy milyen az Emarsys élet, gyere hozzánk próbanapra és ismerd meg kultúránkat, pillants bele agilis ceremóniáinkba, próbáld ki a párprogramozást, légy részese a csapatmunkának! A sokrétű kiválasztási folyamatunkban képet kapunk szakmai tudásodról, munkamódszereidről, elképzeléseidről, személyiségedről.

Erre számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk

Az Emarsys egy olyan cég, ami egy rendkívül jó, fejlesztőközpontú kultúrával rendelkezik. Az egész cég tudja és érti, hogy hogyan kell kiváló minőségű szoftvert készíteni.

— Anonym munkavállalói kutatás 2020. november

MIT KÍNÁLUNK?

Munkakörülményeink és fizetéseink versenyképesek, évente felülvizsgáljuk őket és teszünk azért, hogy mindenki elégedett legyen. Számos juttatással is kedveskedünk: külföldi konferenciákkal, tréningekkel, cafeteria csomaggal, reggelivel, Túró Rudival és finom kávéval, állítható magasságú asztalokkal, kényelmes irodai székekkel tesszük vonzóvá a mindennapokat.

Egy cég, ami a munkatársakba fektet

Ha szeretnél egy támogató környezetben dolgozni, ahol a fejlődésed garantált és rajtad múlik milyen lehetőségeket aknázol ki, akkor gyere hozzánk. Jó hangulat, csapat garantált!

— Anonym munkavállalói kutatás 2020. november

Hogy lehetesz Te is az Emarsys tagja? Íme a bűvös 7-es!
Jelentkezés
A reggeli kávéd közben nézd meg nyitott pozícióinkat és jelentkezz!
jobs.emarsys.com
CV-elbírálás
Átnézzük az anyagaidat, "virtuálisan ismerkedünk veled", és jelentkezünk, ha felvillanyoztél minket.
Telefonhívás
Részletesen tájékoztatunk toborozási folyamatunkról, és felteheted kérdéseidet, például az "XP reggelikről".
Házi feladat
Tekerj bele, mert kapsz tőlünk egy házi feladatot. A munkádról visszajelzést adunk akkor is, ha nem jutnál tovább.
Szakmai interjú
Egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy munkatársunk legyél :) Egy-két leendő kollégáddal "szakmai erőpróbán" vehetsz részt.
Próbanap
Kipróbálhatod, hogy milyen nálunk dolgozni, és az is kiderül, hogy mennyire illesz közénk, például tetszik-e egy "kutyabarát munkahely".
TADAM!
Gratulálunk! csapatod úgy döntött, hogy megvan benned az Emarsys faktor, és örömmel üdvözlünk budapesti irodánk új tagjaként.
WE ARE
HIRING!