Az EmarSéf
ajánlata
szoftverfejlesztőknek
és tech ínyenceknek
Kedves Te!

Az Emarsys Technologies Hungary több mint 10 éve kínál változatos és ellenállhatatlan fogásokat közel 2000 ügyfelének. Most szeretnénk megosztani Veled a legínycsiklandóbb ajánlatunkat, amire már az SAP is rákapott. Visszajáró vendégeink között tudhatunk olyan cégeket mint a WizzAir, az Extreme Digital, a Nike, a Runtastic vagy az IKEA – nálunk mindenki megtalálja a kedvére valót.

Az EmarSéf ajánlatát elsősorban nem kezdő, de igazi kalandor szoftverfejlesztőknek gondoltuk ki, akik nyitottak az újdonságokra. Ha ez Te vagy, akkor mutatjuk is a siker kulcsát :)

Hozzávalók
1 db egyedülálló termék
220 jól kipróbált, profi munkatárs
lelkesedés fokozók
jókora csapatszellem
szuper irodai környezet
egy marék Extreme Programming
Akár Te?
Elkészítés
Végy egy egyedülálló terméket!

Az Emarsys Customer Engagement Platform nagyszerű dolgokra képes: személyre szabott marketing üzenetekkel és egyedien fűszerezett ajánlatokkal nyűgözi le ügyfeleink vásárlóit, fokozza elköteleződésüket és elsőrangú elemzéseket készít - mindezt egy többcsatornás platformon, a leginnovatívabb technológiák felhasználásával.

Adj hozzá profi munkatársakat!

A munkatársak kiválasztása egy közös fejlesztésű recept alapján történik. A jelentkezőket alaposan megvizsgáljuk és “próbafőzésen” tesszük mérlegre. Miről lehet felismerni egy jó Emarsys-ost? Szenvedélye a szoftverfejleszés, önálló, szeret “Boldog Szerdát!”-tal köszönni, standupokon megosztja az ötleteit, kreatív búvóhelyeket talál egy nerfcsata során és a csapattagjaival ugyanannyira szeret párprogramozni Black Friday-kor is, mert tudja, hogy számíthatnak egymásra.

Fűszerezd meg lelkesedés fokozókkal!

Van, amit már kérni se kell a Happiness csapattól: magas hőfokú közösségi programok (Jaegerrel megtámogatva), csipetnyi home office, Learning and Innovation Fridays, à la carte továbbképzések és külföldi konferenciák, svéd-lengyel fúziós egészségügyi ellátás, gyerekeseknek egyedi támogatás, szakmai előadásokkal fűszerezett reggelik, piros pöttyös a Túró Rudi automatából, kutya- és biciklibarát munkahely – de segítenek mindenben, ami szem-szájnak ingere.

Jól dolgozd össze csapattá!

A főfogás lassan kész, már csak csapattá kell gyúrni! Akár a Monostori Gymben, vagy a Játékszobában egy snookball, ping-pong, darts vagy csocsó meccs keretein belül. De ugyanennyire hatásos lehet egy üdítő piknik, egy közös sörözés a szokásos helyen vagy filmnézés a Merklik Auditóriumban. És természetesen az is hozzátesz, amikor önkénteskedés vagy jótékonykodás közben megéljük az alkotási és segítési vágyunkat együtt (és végre lehet közösen csiszolni vagy barkácsolási tippeket adni egymásnak). Ezekkel forr össze a tökéletes csapatszellem.

Tedd egy szuper irodai környezetbe!

Vidám színkavalkád, kényelmes székek, állítható magasságú asztalok, rekreációs terek, „csendszobák” és egy tágas auditórium - ezek-ből az összetevőkből készül a főfogáshoz a tökéletes köret.

Az egészet összeérleli az Extreme Programming

Az Emarsysban nemcsak a Happiness Team boldogságfelelősei miatt jó a hangulat, hanem az egyedülálló mérnöki kultúra miatt is: párprogramozás, TDD, agilis ceremóniák és a DevOps.

Tálalás
A végeredmény: az Emarsys

Az Emarsys egy szoros baráti közösség. Az irodát a második otthonunknak tekintjük (igen, lehet zokniban is mászkálni). Az értékeinkkel tudjuk a legtöbbet kihozni egymásból:

Passion - Szenvedélyünk a szoftverfejlesztés.Impact - Magas teljesítményt nyújtani valódi eredmény.Communication - Meghallgatjuk a másikat és elmondjuk a véleményünket.Judgement - Bölcs, stratégikus döntéseket hozunk bonyolult helyzetekben is.+1: Imádjuk, ha valaki kérdez és vannak javaslatai!